ontwerpburo MULLER
Leiden

Bureauomschrijving

U heeft interesse voor het realiseren van uw eigen droomhuis? Vincent Muller van ontwerpburo MULLER kan uw dromen vertalen naar de werkelijkheid! De opdrachtgever krijgt alle ruimte om de wensen kenbaar te maken. Wijzigingen gebeuren altijd in overleg en alleen met uw goedkeuring. Bij het ontwerp alleen houdt het niet op, u kan ook begeleiding krijgen in het bouwproces tot en met de laatste steen. U heeft een architect nodig om specifieke wensen om te zetten in een concreet ontwerp voor uw ‘droomhuis’? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Motto: Een persoonlijke benadering met professionele aanpak.

Referentieprojecten

IkBouwSmal_obM - Homeruskwartier Almere (2010)
  • Over dit project
    Met een beperkt budget een zo groot mogelijk huis op een smal kavel was de uitdrukkelijke wens van de opdrachtgever. Het huis is drie lagen hoog met op de 1e verdieping de woonkamer met vrij zicht. Een vide boven de hal zorgt voor zicht en licht vanuit de woonkamer. Een stalen trap maakt de achtertuin toegankelijk vanaf de woonkamer.
Hoekwoning_obM - Nieuw Leyden, Leiden (2008)
  • Over dit project
    Eric en Roos willen graag groter gaan wonen in verband met mogelijke toekomstige gezinsuitbreiding. De belangrijkste wens is dat de woonkamer op de eerste verdieping komt voor het vrije overhoekse uitzicht over een groen parkje en gekoppeld aan de buitenruimte boven de garage.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 70 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 77 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 78 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 79 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 88