Ab Interieurarchitecten
Lelystad

Bureauomschrijving

Ab Interieurprojecten is een eenmanszaak die met hart en ziel betrokken is bij zijn projecten. Wilt u verbouwen of nieuw bouwen dan heeft u met Ab de juiste persoon gevonden. Vooral goed luisteren naar de klant en die wensen weten te vertalen naar ruimtelijke oplossingen is zijn kracht. Omdat Ab ook interieurarchitect is ontwerpt hij plattegronden altijd vanuit het interieur wat veel kwaliteit in mooie samenhangende plattegronden.

Referentieprojecten

Uitbreiding woning - Lelystad (2012)
  • Over dit project
    Een eenvoudige uitbreiding aan de achterzijde van een vrijstaande woning. De constructie van de uitbreiding is gietbeton. Daarmee kon de constructie van de woning zelf worden opgevangen. Een zonnescherm is onzichtbaar geïntegreerd. De buitenbekleding is Western Red Cedar, behandeld met olympic stone voor een mooie egale vergrijzing.
Nieuwbouw vakantiewoning - Ermelo (2010)
  • Over dit project
    Een oude woning in het bos, donker en sterk verouderd. Een verbouwing was geen optie meer. De nieuwbouw kenmerkt zich door twee entrees aan de voor en achterzijde. De voorzijde is de entree van de bewoners en achterzijde de entree voor gasten van de bed and breakfast die onderdeel is van het huis. Opvallend is de lichtstraat. Veel licht!
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 70 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 77 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 78 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 79 Notice: Undefined variable: currentkey in /home/deregie.nl/public_html/particulierzoektarchitect/application/modules/guest/controllers/ArchitectController.php on line 88