particulieropdrachtgeverschap.nl

Provincie:
Gemeente:
Wijk:
Opdrachtgever: De Regie BV
Architect:
Overige partijen:
Programma: kaveldatabase, actualiteiten particulier opdrachtgeverschap, informatie particulier opdrachtgeverschap

De Regie is initiatiefnemer van de zeer succesvolle website www.particulieropdrachtgeverschap.nl. Deze website met zo’n 15.000 bezoekers per maand biedt een platform aan particulieren, overheden, dienstverleners en ontwikkelaars om zichzelf te presenteren of projecten, beleid, activititeiten, etc. voor het voetlicht te brengen.

Na een grondige facelift in 2003 wordt de in 1999 gelanceerde website nu opnieuw vernieuwd. Het succesvolle onderdeel de kavelbank blijft natuurlijk een belangrijk onderdeel maar zal beter doorzoekbaar worden. Ook de informatie over particulier opdrachtgeverschap wordt op een handigere manier ontsloten.

Professionele ondersteunende partijen zullen op de nieuwe website ook meer mogelijkheden krijgen om hun aanbod onder de aandacht te brengen.

Natuurlijk wordt ook de lay-out van de website in een nieuw jasje gestoken. De vernieuwde website is in het najaar 2006 gelanceerd. Sinds 2007 is het ook mogelijk om een eigen zoekprofiel in te stellen en hiervan per e-mail op de hoogte te worden gehouden.

www.particulieropdrachtgeverschap.nl

24add944eb9910.jpg